Valokuidun asennus laadukkaasti yritykseltämme Salosta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oletko rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa? Pohditko samalla, miten voisit varmistaa mahdollisimman nopeat tietoliikenneyhteydet kohteessa? Valokuitukaapeleiden avulla korvaat muun muassa vanhat kupariset kaapelit. Salon Kuituasennus Oy tarjoaa sinulle tarvitsemasi valokuidun asennukset, hitsaukset ja muut työt vahvalla ammattitaidolla.

Monipuoliset palvelut operaattoreille ja kiinteistönomistajille

Yrityksemme on erikoistunut valokuitukaapelin runkoverkkojen asennuksiin, joita teemme operaattoreille Salon seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa, noin 100 kilometrin säteellä Salosta.

Operaattori toimittaa valokuituliittymän tontille tai rakennukseen saakka, mutta tämän jälkeen tarvitaan vielä muun muassa sisäverkkoon liittyviä asennuksia, jotka ovat kiinteistön omistajan vastuulla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat monipuolisesti myös muut tällaiset muut valokuituasennukset.

Tarjoamme valokuitutöitä operaattoreiden lisäksi esimerkiksi julkiselle sektorille, yrityksille ja taloyhtiöille tilanteissa, joissa tarvitaan laadukasta kokonaisten sisäverkkojen asennusta.

Työskentelemme niin uudis- kuin saneerauskohteissa, ja meillä on runsaasti kokemusta valokuituasennusten sovittamisesta muiden saneeraustöiden lomaan.

Palveluihimme kuuluvat:

  • operaattoreiden runkoverkkojen asennus
  • valokuituverkkojen asennus
  • kaapeloinnit
  • valokuituun liittyvät viankorjaukset
  • valokuidun asennus
  • sisäverkkojen asennus
  • valokuituhitsaukset
  • valokuituverkon mittaukset.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vahva osaaminen ja laadukkaat työvälineet ja komponentit

Käytössämme on alan viimeisintä teknologista kehitystä edustavat laitteet, kuten Fujicuran kuituhitsauskoneet ja Viavin mittalaitteet. Käytämme kaikissa asennuskohteissamme tunnettujen valmistajien tarjoamia, kaikkien standardien mukaisia komponentteja. Voit siis olla varma, että hoidamme urakkasi laadukkaasti alusta loppuun!

Dokumentoimme työmme aina tarkasti, eli teemme esimerkiksi kaapeloinneista pöytäkirjan ja kirjaamme ylös mittaustulokset. Asiakas saa tekemistämme merkinnöistä ja mittauksista tarvitsemansa asiakirjan.
Pyydä lisätietoja

Palvelemme vahvalla ammattitaidolla kaikissa valokuidun asennuksiin, mittauksiin ja vianetsintöihin liittyvissä kysymyksissä Salon seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!